Зрелищна пета битка обещава бойната карта на елитната гала SENSHI 5. На 22 февруари в Двореца на културата и спорта във Варна пети по ред на ринга ще излязат една от големите български надежди в бойните спортове - Християн Корунчев, и неговият противник от Германия Сергей Браун. Двамата бойци ще се хвърлят в битка по правилата на KWU Full Contact. Може да я гледате безплатно на живо по FITE.TV и www.boec.com от 02:30 a.m. EST /23 февруари/.

Това ще е второ участие в SENSHI за Корунчев. Преди година, в премиерното издание на звездната гала, българският боец успя да завоюва Интерконтиненталната титла по кикбокс за професионалисти на WAKO PRO в категогория до 78.1 кг. Освен това, Корунчев е двукратен световен шампион по муай тай. Сред постиженията му са още две европейски титли по муай тай EMC и златен медал от световното първенство по кикбокс К1 WAKO през 2017 г.

SENSHI подарява два двупосочни самолетни билета

SENSHI подарява два двупосочни самолетни билета

Очакваното събитие ще се проведе след броени дни

На арената на SENSHI срещу българската надежда ще се изправи двукратният световен шампион по кикбокс за професионалисти и шампион на Diamond Cup по карате киокушин - германецът Сергей Браун.

Бойната гала вечер ще зарадва публиката и с присъствието на звездни гости, които ще бъдат и рефери на някои от двубоите. Три холандски кикбокс величия - четирикратните шампиони на К-1 Ернесто Хуст и Семи Шилт, както и трикратният първенец на К-1 Петер Артс ще бъдат сред почетните имена на SENSHI 5. Към тях ще се присъедини и генералният секретар на Световния киокушин съюз KWU Шихан Александър Пичкунов, който е шампион на световните серии Гран При по К-1 през 2007 и 2008 г.

Билетите за SENSHI 5 вече са в продажба (може да ги закупите от ТУК) и са с цени 10 и 20 лева. За повече информация относно SENSHI, следете уебсайта www.senshi.com, както и социалните мрежи на веригата https://www.facebook.com/senshigala/ и https://www.instagram.com/senshi.gala/

SENSHI 5 се провежда със специалното съдействие на А1, Централна Кооперативна Банка, ЗАД "Армеец", "България Ер", "М Кар София" и Bang&Olufsen.