Броени часове делят страстните почитатели на бойните спортове и привържениците на високия адреналин до старта на десетото издание на международната бойна галавечер SENSHI, в което на разгорещения ринг един срещу друг ще се изправят 20 професионални бойци от 14 държави, за да премерят сили в 10 оспорвани двубоя по правилниците KWU Full Contact и KWU SENSHI. Големият сблъсък на титаните в най-голямото събитие за бойни спортове за годината ще се проведе на 4 декември, от 19 часа в Двореца на културата и спорта във Варна.

Bulgaria ON AIR е специален медиен партньор на зрелищния боен спектакъл и ще излъчва ожесточените двубои на живо в ефира на телевизията. А онези, които искат да се насладят на истинското зрелище и да усетят завладяващата атмосфера на невероятния спектакъл отблизо, все още могат да закупят билети за десетото издание на SENSHI 10 от мрежата на Eventim.bg

Остава седмица до големия сблъсък на титаните на SENSHI във Варна

Остава седмица до големия сблъсък на титаните на SENSHI във Варна

На 4 декември зала „Конгресна“ в Двореца на културата и спорта ще се превърне в арена за гладиаторски битки

Водещ на единствената по рода си бойна гала SENSHI на 4 декември ще бъде звездният актьор и режисьор Ники Илиев, за когото бойните спортове са голяма страст и творческо вдъхновение. Холандските величия от световните К1 серии - трикратните и четирикратни световни шампиони Петер Артс, Семи Шилт и Ернесто Хуст ще бъдат рефери и коментатори на бляскавата бойна галавечер. За пръв път веригата ще посрещне и друго грандиозно име - Алберт Краус. Холандецът е бивш състезател в "полусредна" и "средна" категория и е първият шампион на веригите "К-1 Маx" и "SUPERKOMBAT".

Не пропускайте да станете част от титаничните сблъсъци - гледайте SENSHI 10 на 4 декември от 19:00 часа на живо по Bulgaria ON AIR.

SENSHI 10 се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД "Армеец", MAX Sport, "България Еър" и М Кар Груп - BMW дилър.

Медийни партньори на SENSHI 10 са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, Russian Union Of Martial Arts, информационния портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg.

Всички бойни звезди преминаха официалния кантар на SENSHI успешно

Всички бойни звезди преминаха официалния кантар на SENSHI успешно

Големите шампиони по бойни спортове продължават към арената на SENSHI на 4 декември