Промоутърът на бившия световен шампион във версиите на WBA, WBO, IFB и IBO Антъни Джошуа - Еди Хърн опроверга усилено циркулиращите слухове, според които британският нокаутьор е бил свален в нокдаун по време на спаринг.

Кубрат Пулев: През октомври трябваше да се бия с Антъни Джошуа

Кобрата: През октомври трябваше да се бия с Антъни Джошуа

Битката е трябвало да се проведе на "Уембли", но всичко се объркало заради Анди Руис

Еди Хърн обясни нещата в интервю пред iFL TV:

"Журналистите на следващия ден започнаха да ми пишат съобщения. Те ми казваха, че са чули, че Джошуа е бил пратен в нокаут ден преди битката си срещу Руис и то от Агит Кабайел.

Но той дори не е бил в нашия лагер по време на подготовката. Тогава мене ме попитаха: "Кой е бил на лагера?" Аз казах: "Джоуи Давейко". После този журналист започна да пише за нокдаун. Аз не бях на този лагер по време на подготовката. Но говорих с Джошуа, с нашите треньори. Никой не го пращал в нокдаун. Джошуа проведе два спаринга. За това, че Антъни е бил пращан в нокдаун по време на спаринги, журналистите говорят преди всеки бой. Но това се случи само един път. Направи го Дейвид Прайс. И Джошуа не е крил това, той не е такова момче",

Антъни Джошуа изненадващо загуби титлите си в бой с американеца от мексикански произход Анди Руис на 1 юни. Преди срещата се появиха слухове, че Джошуа е имал паник атака.