Най-добрите бойци от отбора на холандската кикбокс легенда Петер Артс отново са част от звездните имена, които ще се изправят на ринга на четвъртото издание на SENSHI. Трикратният шампион на Япония по карате Юта Учида, шампионът по кикбокс на Холандия Бадр Фердус, Томас Дуве и Иляс Букаюа са холандските асове, които ще се борят за титли на зрелищната бойна галавечер през октомври. Тя ще се проведе на 26 октомври в Двореца на културата и спорта във Варна и ще предложи на публиката 12 сблъсъка по кикбокс и карате киокушин.

12 зрелищни мача по кикбокс и киокушин очакват феновете на SENSHI през октомври

12 зрелищни мача по кикбокс и киокушин очакват феновете на SENSHI през октомври

Четвъртото издание на бойното шоу ще се проведе на 26 октомври във Варна

Бойците на Артс ще участват за втори път в състезание от веригата SENSHI и вече показаха много класа и атракция в своите двубои. Сега, малко повече от шест месеца след дебютите си в бойното шоу, те се завръщат в България още по-мотивирани за победа.

Снимка 443040

На 26 октомври в Двореца на културата и спорта във Варна Иляс Букаюа, Юта Учида и Бадр Фердус ще се бият в стил фул контакт карате киокушин. Томас Дуве от школата на "Холандския дървосекач" ще се състезава по правилата на К-1 в категория 80 кг. В следващите дни поетапно ще стане ясно кои ще са опонентите им, както и дали сред тях ще има българи.

Билетите за бойната галавечер SENSHI вече са в продажба. Те са на цени от 10 и от 20 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.bg.

Снимка 431464

Източник: boec.bg