Грандиозен боен спектакъл, оспорвани двубои и много изненади предстои да зарадват и заредятпочитателите на бойните спортове по време на новото 13-о издание на международната бойна галавечер SENSHI на 10 септември от 19:00 часа. Бойци от цял свят ще премерят сили и боен дух в гладиаторски битки по правилата на KWU Full Contact и KWU SENSHIна ринг, издигнат на самия плаж в курортния комплекс "Св. Св. Константин и Елена".Билетите за SENSHI 13 вече са в продажба и могат да се закупят от мрежата на Eventim.bg.

Освен красива и екзотична обстановка, разгорещената арена в новото плажно издание на международната бойна галавечер ще предложи на публикатаграндиозен спектакъл, много емоции и изненади.

Специално за титаничните сблъсъци на SENSHI 13 у нас ще пристигнат и К-1 легендите - трикратните и четирикратни K-1 световни шампиони в тежка категория Петер Артс, Семи Шилт и Ернесто Хуст.По време назрелищното бойно шоутеще имат нелеката задача да реферират и коментират оспорваните двубои на ринга.

Всеки, който иска да се докосне до високия адреналин на SENSHI 13, може да го направи на място от плажа в Св. Св. Константин и Елена на 10 септември от 19 часа. Билети за бойната галавечер вече са в продажба в мрежата на Eventim.bg.

SENSHI 13ще се излъчва и на живо по Bulgaria ON AIR и Max Sport 2за България, както и в реално време за цял свят по американската телевизия FITE, на Senshi.com, Boec.bg, Boec.com, Kwunion.com и Kyokushin Karate News.

13-ото издание на SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД "Армеец", MAX Sport, "България Еър" и М Кар Груп - BMW дилър.

Медийни партньори на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, информационният портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg.

Международното бойно шоу SENSHI се завръща с ново грандиозно плажно издание на 10 септември

Международното бойно шоу SENSHI се завръща с ново грандиозно плажно издание на 10 септември

Зрелищната бойна галавечер ще се проведе на плажа в Св. Св. Константин и Елена