Собственикът на ПФК Марица (Пловдив) Христо Христов благодари на всички които взеха участие в събитието, с което беше отбелязана 100-годишнината на клуба. В него взе участие и легендата Христо Стоичков.

"Искам от свое име и от името на клуба да благодаря на всички, които взеха участие в събитието, с което заедно отбелязахме 100 години от основаването на "Марица"! На всички легенди на клуба и на града ни, на всички ветерани, дейци и общественици... На Христо Стоичков... За него нямаме думи, той е от друг свят! Велик футболист и човек!

Благодарим на всички клубове и институции, които ни поздравиха за вековния юбилей! На "Лудогорец" и "Левски", които ни изпратиха официални поздравителни писма! На пловдивските "Локомотив", "Ботев" и "Спартак", на отборите от региона, от областните групи и от цялата страна, които също ни уважиха! На фен клубовете към отборите! Благодарим на всички бивши футболисти и деятели на "Марица", които също ни поздравиха по един или друг начин! Изказваме благодарност и към БФС, Зоналния съвет в Пловдив, на Община Пловдив, на медиите... Благодаря и на тези, които не успяха да присъстват, но се чувстваха част от този празник.

Не на последно място - благодарим на хилядите привърженици на "Марица" и на пловдивския футбол, които станаха част от нашия празник и заедно споделихме този неповторим момент от историята на клуба. Надявам се да сме върнали към красиви спомени по-възрастните и да сме запалили пламъка на любовта към футбола и към "Марица" у младите и децата, в които е общото бъдеще!

Благодарим ви".

Гонзо: Какво и да кажа за Христо Стоичков ще е малко

Гонзо: Какво и да кажа за Христо Стоичков ще е малко

"Останхме приятели"