Марек не успя да победи у дома Сливнишки герой. Двубоят бе от съществено значение за крайното класиране в Югозападната Трета лига, но приключи без попадения.

Над 600 души подкрепиха дупнишкия отбор от трибуните на стадион "Бончук", но топката така и не навести мрежата на гостите от Сливница.

Цветан Видински: От това, че са затворени стадионите губи само футболният клуб

Босът на Марек: От това, че са затворени стадионите губи само футболният клуб

"Мислехме да пуснем в продажба виртуални билети"

Почти през цялото време Марек диктуваше темпото, играта се водеше в половината на "героите", но това не се оказа достатъчно. През първото полувреме добри положения за Марек изпуснаха веднъж Веселин Любомиров и на два пъти Васил Калоянов.

След почивката пък играта доста се изнерви, гостите използваха всеки подходящ момент да лежат по терена, а нещата за дупничани не се получаваха. Все пак Марек опита да хвърли всичко в атака, като най-доброто положение се откри пред влезлия като резерва Симеон Димитров, който в 80-ата минута не можа да преодолее противниковия вратар с удар отблизо.

Мачът завърши със скандал между играчите на двата отбора, замесени бяха и съдиите, но всичко се размина благополучно.

С този резултат Марек изгуби две точки от преднината си на върха и вече води само с два пункта пред Вихрен и Беласица и 3 пред ФК Кюстендил.

Футболистите на Марек събраха пари за операция на свой съотборник

Футболистите на Марек събраха пари за операция на свой съотборник

Освен това футболистът, макар и да не играе през април, ще си получи и месечното възнаграждение