Марек гостува на съседите от Струмска слава в мач от 19-ия кръг на Втора лига. Срещата е в събота от 14:30 часа на стадион "Христо Радованов" в Радомир. Този кръг е последен от полусезона на втория ешелон, но до зимната пауза ще се изиграят още три.

Марек ще пътува за Радомир с по-голямо спокойствие, предвид двете поредни победи, които изкачиха тима до 12-то място в таблицата с 19 точки. Домакините от Струмска слава обаче са далеч по-уверени, след като рано-рано набраха солиден точков актив (27 точки) и заемат 7-ма позиция в таблицата.

Целта на дупничани е да надградят над двете поредни победи, постигнати у дома, като спечелят точки и навън. Проблемите с травми остават, като в дупнишкия тим непрекъснато има по няколко състезатели с болежки, за които ще се преценява в последния момент дали могат да излязат на терена.

В игра ще се завърне Евгений Илиев, чието наказание изтече. Съдийска тройка от София ще ръководи срещата Струмска слава - Марек. Главен арбитър ще бъде Георги Иванов, на когото ще помагат Георги Минев и Борислав Колев.

Марек победи Хебър с 2:0

Марек (Дупница) изненада Хебър (Пазарджик) и го изхвърли от Топ 3 във Втора лига

Пазарджиклии вече са на четвърто място