От Марек пуснаха в продажба нови абонаментни карти. Те са на стойност 37 лева и ще важат за всички домакински мачове за пролетния полусезон.

"За първи път ФК Марек пуска абонаментни карти за своите верни привърженици в интернет и ще работи с гигант в областта на продажбата на билети какъвто е eventim. Само на цена от 37 лв. картите ще важат за всички домакински мачове от пролетния полусезон на настоящото първенство на Втора лига, а като бонус е включен и първият мач от турнира за Купата на България от следващия сезон.

За първи път абонаментни карти на дупнишкия клуб ще се предлагат и онлайн в мрежата на световния сайт eventim.bg. А също и в OMV, Български пощи, Office 1, Technopolis. Може да ги намерите и на ст. "Бончук" в офиса на административния директор Иван Ясенов.

Картите ще разполагат с QR код със сертификат за проследяване и ще са поименни, оповестиха от клуба. Всяка карта ще може да бъде принтирана на хартия, което ще даде възможност потребителят при желание да си я постави в портфейла. Ще има възможност картите да бъдат въведени и електронно в телефона на всеки потребител. Преди първия домакински мач на Марек на всеки закупил такава карта от упоменатите вериги и бензиностанции ще може да се издаде и съответния сертификат, за да може да го прикачи в телефона си.

Никога такава кампания не се е случвала за отбора на Марек. Така ще се даде възможност да ни подкрепят и наши фенове, намиращи се зад граница и за които Марек е религия.

Кампанията по разпространение на този вид абонаментни карти за мачовете на Марек стартира в 10 ч. на 25 януари. Очаквайте подробности и линк за закупуване на картите онлайн.

Заедно сме по-силни", съобщават от клуба.

Левски (Лом) громи в контрола

Левски (Лом) громи в контрола

"Сините" разбиха Марек с 4:0