Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг заяви, че се нуждае от нов нападател.

"Има причина, заради която Антони Марсиал беше сменен в 7 поредни мача. Работата е там, че той не издържа на напрежението. Затова търсим друг нападател.

Не че разчитаме на Рашфорд твърде много. Сега физическото натоварване не е толкова голямо, така че той може да играе 90 минути за две до три. С него контролираме ситуацията.

Това е тънка линия, защото качествата на Антони Марсиал са много важни за нашата игра сега. Движението му, способността му да държи топката, пресата му, нека не забравяме това. Имаме нужда от такъв тип нападател, който да играе опасно.

Маркъс Рашфорд също печели от това. Не ме притеснява, че само Маркъс вкарва голове, защото съм убеден, че други играчи също могат да вкарват. Не само Антони Марсиал, но и Антъни вкара (в мача за ФА Къп срещу Евертън, който Манчестър Юнайтед спечели с 3:1). Бруно Фернандеш също е много способен да бележи, Кристиан Ериксен ще създаде положения и той също може да бележи. Така че имаме много играчи, които могат да ни дадат голове", каза Тен Хаг.

ФА може да наложи тежки санкции на Манчестър Юнайтед

ФА може да наложи тежки санкции на Манчестър Юнайтед

Някои запалянковци вероятно са използвали хомофобски език