Както обикновено бившият капитан на Манчестър Юнайтед Рой Кийн не спести критиките си към отбора и към мениджъра Ерик тен Хаг.

Ирландецът бе доста изненадан от позитивното интервю на нидерландеца след двубоя с Ливърпул, в който тимът избегна загубата след 2:2, но бе надигран сериозно почти през цялото време.

Ван Дайк е бесен: Това е като загуба, отново се издънихме

Ван Дайк е бесен: Това е като загуба, отново се издънихме

Ето подробности

"Очевидно той (Тен Хаг) е ударил няколко чаши вино веднага след мача. Изглеждаше доста ентусиазиран и аз го приветствам за това, тъй като явно е видял нещо, което аз не видях" заяви Кийн пред "Скай Спортс".

"Ман Юнайтед обаче изглеждаше като малък отбор от средата на класирането, при който никога не знаеш какво ще направи. В крайна сметка в момента те се борят с Вила и Тотнъм за 4-о и 5-о място, но изостават сериозно и от тях. Затова не споделям позитивизма на треньора. Явно съм твърде стар и мрънкащ" добави той.

"Те вкараха два страхотни гола, но се провалиха при статичните положения и честно казано изобщо не съм сигурен, че през новия сезон ще бъдат по-напред" каза още Кийн. Бившият му съотборник Гари Невил бе на подобно мнение.

"Начинът, по който играе Юнайтед е като на училищен отбор. Те са лошо позиционирани, хаотични и допускат индивидуални грешки. Срещу тях е много лесно да се играе. Та Ливърпул имаше 15 удара само през първото полувреме. Те разчитат само на индивидуални моменти и на късмета си. Имат желание, но просто не са на необходимото ниво" отчете той.

Тен Хаг оптимист: Бъдещето на Манчестър Юнайтед ще бъде много добро

Тен Хаг оптимист: Бъдещето на Манчестър Юнайтед ще бъде много добро

Ето какво каза