Ерик тен Хаг все още не се е разбрал за новия си договор с Манчестър Юнайтед и няма яснота кога ще се случи това, разкри самият той.

Червените дяволи решиха да задържат нидерландеца след обстоен преглед на работата му, но засега все още той не е подновил контракта си, след като настоящият е за още един сезон.

Тен Хаг изведе отбора до два трофея за двете си години престой в клуба, но и до разочароващото 8-о място във Висшата лига през последната кампания, което бе силно разочароващо.

"Все още не сме постигнали споразумение с Манчестър Юнайтед за новия ми договор. Продължанаме разговорите, тъй като тези неща не се случват лесно" заяви Тен Хаг пред медиите в родината си.

Тен Хаг поставил условие за Санчо, за да подпише нов договор с Манчестър Юнайтед

Тен Хаг поставил условие за Санчо, за да подпише нов договор с Манчестър Юнайтед

Той очаква извинения

"От клуба ми казаха, че са говорили с Томас Тухел, но са стигнали до извода, че вече имат най-добрият мениджър. От Юнайтед развалиха ваканцията ми, но все пак това е нормално. Използваха нужното време, за да преценят нещата, а и не бе тайна, че говориха с няколко кандидата за поста" добави той.

Тен Хаг коментира още, че Маркъс Рашфърд правилно не е пътувал за европейското. "Маркъс и Грийлиш пропуснаха последния сезон и когато това е така, рискът да не играеш за страната си е много голям".