Ерик тен Хаг има готов 5-годишен план за развитието на Манчестър Юнайтед. На Острова разкриха любопитни подробности от серията интервюта, които нидерландският специалист е провел с борда на директорите на "червените дяволи".

Според "Индипендънт", 52-годишният настоящ треньор на Аякс е представил концепцията си как клубът отново да бъде сред най-добрите в Европа.

Тен Хаг е изразил мнение, че понастоящем отборът е твърде далеч от Шампионска лига.

Опитният специалист, направил име в Амстердам, е дал за пример нарушената физическа подготовка на отбора. Той е представил и списък с играчите, които ще иска да привлече на "Олд Трафорд".

Както вече стана ясно, №1 сред целите му е Рубен Невес от Уулвърхемптън. Интерес към португалеца проявяват още Барселона и Ливърпул, а цената му скочи до 100 млн. паунда.

Освен Невес, кандидатът за мендижърския пост в "Юнайтед" желае да вземе и играчи от настоящия му отбор Аякс. Усилено се спряга името на защитника Юриен Тимбер. Тен Хаг остава фаворит за поста, но ръководството на "червените дяволи" е със смесени чувства след проведените разговори. Според едни, той няма необходимия "характер и опит", за да се заеме с отбор от такъв ранг.

Рууни: Всички играчи завиждат на Роналдо за трофеите, парите и корема му...

Рууни: Всички играчи завиждат на Роналдо за трофеите, парите и корема му...

"Само Меси не завижда"