Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг е убеден, че ще запази поста си и при бъдещите миноритарни собственици на клуба INEOS.

Грандът от "Олд Трафорд" обяви на 24 декември, че е постигната дългоочаквана сделка сър Джим Ратклиф и неговата компания INEOS да закупи 25% дял в клуба от Висшата лига.

INEOS поема отговорността за футболните операции на Юнайтед съгласно условията на сделка, която се очаква да отнеме четири до шест седмици, за да получи регулаторно одобрение.

Сър Дейв Брейлсфорд, спортен директор на INEOS, беше на Олд Трафорд на 26 декември за зашеметяващия обрат с 3:2 срещу Астън Вила и Тен Хаг казва, че скоро ще разговаря с новите миноритарни собственици.

Играч на Юнайтед не попадна в състава на Тунис за Купата на Африка

Играч на Юнайтед не попадна в състава на Тунис за Купата на Африка

"Ханибал ми каза, че не се чувства готов за КАН"

"Графикът е толкова сгъстен, така че нямах време досега да говоря с тях, но ще дойде и този момент и го очаквам с нетърпение", каза Тен Хаг.

"Те искат да работят с мен, аз искам да работя с тях. Ще проведем разговори, срещи, така че ще видим", добави нидерландецът преди съботното гостуване на Нотингам.

"Не мисля, че ще има големи промени, така че ще бъде подобен състав, какъвто имахме срещу Вила", каза Тен Хаг.

"Виждате реакцията при Нотингам, когато новият мениджър Нуно Еспирито Санто дойде, виждате духа. Трябва да сме готови за това и винаги зависи от нас.