Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг вярва, че привличането на Андре Онана ще му помогне да промени някои елементи в играта на отбора. Това лято "червените дяволи" привлякоха освен него и Мейсън Маунт, а са много близо и до финализирането на трансфера на Расмус Хойлунд. Нидерландският специалист говори за първия си сезон в клуба, бъдещето на отбора и семейство Глейзър.

"Винаги има изненади, някои позитивни, някои негативни. Като мениджър трябва да се справяш с тези неща. Миналия сезон доказахме, че можем да победим всеки и не се страхуваме от никой. Но освен това се видя, че не можем да го правим постоянно. Това е стъпка, която трябва да направим", коментира Тен Хаг.

Попитан дали прекалено много време се отделя да се говори за отнемането на капитанската лента на Хари Магуайър или миналия сезон за бъдещето на Кристиано Роналдо, нидерландецът отговори: "Може да останете с подобно впечатление, но аз не виждам нещата така. Ние градим един проект. Искаме да печелим трофеи, така че трябва да инвестираме в начина, по който играем, трябва да инвестираме в отбора. Концентрацията ни не е върху един определен играч".

Треньорът не пожела да говори за пристигащия Расмус Хойлунд, тъй като трансферът още не е обявен: "От дълго време съм във футбола. Първо трябва да завършим нещо, след това ще говорим за него".

Замяната на Давид де Хеа с Андре Онана: "Той е страхотен вратар и има различен профил. Затова искахме да го привлече. С него нещо в играта ни ще се промени".

Тен Хаг даде мнението си и за ефекта върху футбола, който имат клубовете от Саудитска Арабия. "Има пари там и това привлича играчи. Отразява се на футбола в Европа, но в момента не го виждам като проблем за Висшата лига, защото това е мястото, където големите футболисти искат да играят".