Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер говори след разгромната загуба от Ливърпул с 0:5. Норвежецът каза, че това е най-мрачният му ден откакто е начело на "червените дяволи".

Ливърпул победи Манчестър Юнайтед с 5:0 във Висшата лига

Шокиращо! Ливърпул размаза Манчестър Юнайтед на "Олд Трафорд" с 5:0

Ще последва ли уволнение на Солскяер?

"Не е лесно да се каже нещо друго, освен това, че днес е най-мрачният ден, който съм имал, откакто водя тези играчи. Не бяхме достатъчно добри както като индивидуалности, така и като отбор. Не можем да даваме на тим като Лвиърпул такива възможности, но го направихме, за съжаление. Цялостното представяне не беше достатъчно добро. Третият гол реши мача.

"Отговорността е моя.  Аз избрах начина, по който да подходим в този двубой. Не бяхме достатъчно клинични и оставяхме много пространства на съперника."

Щастливият Клоп: Какво да кажа? Това беше лудост!

Щастливият Клоп: Какво да кажа? Това беше лудост!

Манчестър Юнайтед разби Ливърпул с 5:0

"През миналия сезон загубихме с 1:6 от Тотнъм, но за мен това е много, много по-лошо, защото аз съм манчестърско момче. Мога само да кажа, че трябва да преодолеем това възможно най-бързо."

"Стигнахме далеч като отбор, извървяхме дълъг път. Твърде близо сме, за да се откажем сега. Знаем, че сме на дъното и се чувстваме зле от това. Нека видим докъде ще стигнем", каза Солскяер след разгромната загуба от "мърсисайдци".