Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер обсъди ситуацията в клуба към момента. Ето какво каза норвежкият специалист:

"Мисля, че можем да влезем в новия сезон с увереност заради начина, по който завършихме стария. Показахме на какво сме способни и успяхме да прогресираме в хода на сезона.

Трябва да продължим в тази посока и да покажем потенциала си. Трябва ни повече постоянство, но сега имаме с една година повече опит и той би трябвало да ни донесе това постоянство.

Не искам да казвам на тази група от играчи какво могат. Те могат да стигнат толкова далеч, колкото искат самите те", заяви Солксяер.

Ван де Беек: Нямам търпение да заиграя за Манчестър Юнайтед

Ван де Беек: Нямам търпение да заиграя за Манчестър Юнайтед

"Надявам се да изградим светло бъдеще за клуба"

Трансферите? Разбира се, успяхме да свършим работа в тази посока с привличането на Дони. Много сме доволни, че го привлякохме. Той е изключително момче, което ще ни донесе нещо.

Не мога да кажа нищо за играчи на други клубове. Не мога да спекулирам. Разбирам се, че има нужда да развием това, което имаме, и да подсилим отбора, но нека изчакаме и да видим дали ще успеем да привлечем още някого", каза още наставникът на тима.

Манчестър Юнайтед може да вземе Кедира без пари

Манчестър Юнайтед може да вземе Кедира без пари

Ювентус е готов да пусне германеца със свободен трансфер