Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер говори дни преди финала в Лига Европа срещу Виляреал на 26 този месец.

"Когато спечелихме през 1999-а, разбира се, написахме история, но това не ме направи по-добър играч индивидуално, нито който и да е от нас, но ни накара да повярваме като отбор, че можем да спечелим още титли. След това взехме спокойно още две титли в следващите два сезона. Не можем да повторим това постижение, но все пак трофей може да ни даде много. Времето ще покаже какво може да стане, ако спечелим.

Направихме го по трудния начин, след като загубихме четири полуфинала преди това, но чувстваме, че сме извървели дълъг път. Сега сме на финал и сме готови за следващата стъпка. Манчестър Юнайтед значи много в живота ми и ще съм горд да изведа отбора на финал. Ще бъде страхотно да видя играчите, с които работя от две години и половина, на финал най-после, след пропуснатите шансове. Да бъдеш на финал е едно, но когато си там трябва да спечелиш, не взимаш награда само за това, че си стигнал. Всички сме фокусирани и нямаме търпение да видим играчите да излязат на терена," обясни вижданията си Солскяер.

Бруно Фернандеш: Бих искал съвет от Фъргюсън как да стана по-добър футболист

Бруно Фернандеш: Бих искал съвет от Фъргюсън как да стана по-добър футболист

"Ще ми е интересно да разбера какво мисли за мен"