Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер даде традиционната петъчна пресконференция преди срещата с Евертън утре вечер от 22:00 българско време.

"Аз съм поостарял от своя дебют през 2014-а, но да се надяваме и помъдрял, може би малко посивял, но продължавам да се наслаждавам. Не знаех, че това ще е моят стотен мач, но нещата се случват толкова бързо, че не трябва да изоставаш.

Всичко е доста различно от времето в Кардиф, играта е по-бърза, по- тактическа, играчите стават все по-класни и в по-добра форма. Наслаждавам се да се изправям срещу най-добрите треньори, може би не съвсем срещу всички. Това ще е едва четвъртият път, в който ще има мач на самата дата от трагедията в Мюнхен и е важно да се представим добре и да отдадем чест с постигането на добър резултат.

Надявам се да можем да излезем с тим, който да покаже духа на Манчестър Юнайтед. Имаме шест-седем играчи от академията и те могат да ни поведат. Това е много важна част от нашата история и ние говорим с играчите, които идват в отбора, за случилото се, това е важен ден за всички във вселената на клуба.

Единсон Кавани трябва да е готов за мача с Евертън, Ерик Байи е под въпрос, всички други са на линия. Трябва да продължим да правим правилните неща, но футболът може да е странно нещо и всичко да се преобърне от едно неправилно решение или инцидент," заяви Солскяер.

Бивш футболист на Манчестър Юнайтед подписа в Саудитска Арабия

Бивш футболист на Манчестър Юнайтед подписа в Саудитска Арабия

Одион Игало подписа с Ал Шабаб