Бившият футболист на Манчестър Юнайтед - Рой Кийн, смята, че Давид Де Хеа трябва да напусне Манчестър Юнайтед. Според него "червените дяволи" няма да спечелят трофеи, докато испанецът е под рамката на вратата. Кийн направи изказването след победата с 2:1 над Фулъм в мач, в който Де Хеа спаси дузпа, когато Юнайтед губеше в резултата.

"Манчестър Юнайтед трябва да подобри играта си в защита в сравнение с миналата година, защото бяха много зле. Всички в клуба хвалят Де Хеа... Бих се отървал от него възможно най-скоро. За мен с него Манчестър Юнайтед няма да започне отново да печели трофеи, в никакъв случай. Струва ми се смешно всички играчи да го хвалят - та това му е работата.

Не бих го оставил като резерва. Самият той не би искал и не би останал за това. Той се справя добре, няколко пъти е обявяван за Играч на годината - но какво е специалното в това? Става въпрос за постижение на отбора.

Мисля, че Де Хеа направи твърде много грешки през годините. Преди няколко години се опита да напусне клуба за Реал Мадрид", каза 51-годишният Кийн пред Sky Sports.

Тен Хаг: В правилна посока сме, но не сме там, където трябва да бъдем

Тен Хаг: В правилна посока сме, но не сме там, където трябва да бъдем

Ето какво каза