Селекционерът на националния отбор на Уелс Райън Гигс си присади коса. Легендата на Манчестър Юнайтед изигра  950 мача с екипа на "червени дяволи". Той твърди, че оплешивяването се дължи на стреса от професионалната футболна игра.

Процедурата бе извършена в клиника в Манчестър. През 2015 година Гигс закупи акции от компанията, след като остана впечатлен от дейността ѝ. Към този момент той е освен съсобственик и партньор на MHR.

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед разказа си вече спомня далечната 2003 година, когато реализира два гола на Ливърпул на "Анфийлд". След края на двубоя той отишъл да празнува в кръчма, заедно със свои гимназиални приятели, но останал изненадан от първото нещо, което е чул от тях:

"Спечелихме и бяхме много радости. По-късно отидох в една кръчма, за да отпразнувам с приятели. Очаквах да чуя поздравления, но вместо това те ми казаха "по дяволите, оплешивяваш". Оттогава станах малко параноичен особено когато мачът ни щеше да бъде предавам по телевизията или валеше по време на него. Тогава бях почти на 30. В края на тийнейджърските ми години имах много гъста, дълга и къдрава коса.

Футболът е стресиращ. Подложен си на напрежение. Много добре си запознат с последствията, ако загубиш мач или не се представиш добре на терена. Всички те наблюдават и след един слаб мач, критиките започват. Тогава стресът е по-голям, а той е свързан с косопад", сподели още уелският селекционер.

Оттогава Гигс започнал да използва специални шампоани и лосиони, а в последно време се е подлагал на лазерни процедури, за да стимулира растежа на косата си. Най-накрая те дават резултат и разликата може да бъде забелязана с просто око. Той смята, че в днешно време все повече мъже се подлагат на подобни процедури, докато преди те са били характерни само за дамите. Гигс твърди, че това е напълно нормално и се чувства много по-уверено с присадената коса.