Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ралф Рангник застана пред медиите, за да говори относно утрешното голямо дерби на Премиър лийг срещу Ливърпул. Ето какво каза германецът:

"Както казах след мача с Норич, трябва да сме по-компактни, трябва да намерим правилния баланс между владеенето на топката и работата ни в защита. По-компактни, по-агресивни. Трябва да покажем това утре срещу един от най-добрите, може би най-добрият отбор.

Въпреки че вероятно сме аутсайдери за много хора, знаем, че ако вдигнем нивото си, можем да играем много силно и тогава ще имаме шанс за трите точки. Това е амбицията и целта ни за утре.

Клоп е един от най-добрите, вероятно най-добрият треньор. Не само сега, но и през последните няколко години. Не е случайно това, което се случи. Той доведе правилните играчи, отърва се от други. Затова те са там, където са. Не мога да кажа какво влияние съм имал върху тези играчи, но в голям клуб като Ливърпул има шестима футболисти, с които съм работил. Става дума за подобни идеи за футбола. Юрген и аз се познаваме от дълго време. Знам как иска да играе. Това, че има шестима мои бивши играчи не е случайност".

Клоп: Мачът е важен както за нас, така и за Юнайтед

Клоп: Мачът е важен както за нас, така и за Юнайтед

"Очаква ни огромен мач"