Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ралф Рангник заяви категорично, че нападателят на тима Единсон Кавани няма да напусне "червените дяволи" през зимния трансферен прозорец. Специалистът говори пред медиите преди утрешния двубой с Уулвърхамптън.

"Наясно съм, че някои играчи искат да напуснат, но ние трябва да гледаме и интересите на клуба. Кавани е сред играчите, с които съм говорил най-много в последните седмици и от самото начало му казах, че той е много важен играч.

Неговият професионализъм и работна етика са невероятни и му заявих, че отчаяно искам да остане до края на сезона. Той знае колко много го уважавам и ценя. Определено няма да го оставим да напусне.

Нашият тим е, може би, твърде голям, но все още имаме COVID-19, имаме три състезания и ще работим с повече футболисти от времената преди коронавируса. Марсиал заяви ясно, че иска да напусне и да отиде някъде, където да играе редовно.

Разбирам неговото желание, но трябва да видим кои клубове ще са заинтересовани и дали ще изпълнят нашите искания. Той не е контузен, просто аз реших да продължавам с групата от играчи, които бяха срещу Бърнли.

Дони Ван де Беек просто трябва да работи здраво, До този момент разбрах, че работи здраво във всяка тренировка и има страхотна психика. Отборен играч е и ще има мачове, в които ще получи шанс.

Вярвам, че той трябва да остане до края на сезона и да опита да получи възможно най-много игрово време. Имах дълъг разговор с него последната седмица, Дони иска да играе и за Нидерландия на Световното в Катар, така че трябва да опита да получи повече игрово време", каза Рангник.

Кристиано Роналдо с равносметка за отминалата година

Кристиано Роналдо с равносметка за отминалата година

"Далеч не беше лесно, въпреки факта, че отбелязах 47 гола"