Наставникът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник не остана доволен след равенството от 1:1 срещу Лестър. "Червените дяволи" за пореден път разочароваха и намалиха шансовете си да се класират за Шампионска лига през следващия сезон.

"Ако анализираме целия мач, равенството е справедлив резултат. Опитахме се да стигнем до победата в последния четвърт час и имахме 2-3 положения, но същото може да се каже и за нашия съперник. Мисля, че Магуайър игра добре. Реших да го поставя отдясно, защото видях как се справя на тази позиция в националния тим на Англия. Доволен съм от представянето му.

Не знам кой ще е следващият мениджър на Манчестър Юнайтед. Предполагам, че ръководството води разговори с потенциалните кандидати за поста, но не мога да кажа повече.

Ще се опитаме да спечелим колкото се може повече мачове до края на сезона. Класиране в топ 4 още е възможно математически. Разбира се, ситуацията се усложни след тези две загубени точки, но сме длъжни да завършим кампанията по най-добрия възможен начин", каза Рангник.

Слаб Ман Юнайтед се препъна в Лестър и се отдалечи от топ 4

Слаб Ман Юнайтед се препъна в Лестър и се отдалечи от топ 4

"Лисиците" взеха точка на "Олд Трафорд"