Халфът на Манчестър Юнайтед - Пол Погба сподели след загубата на "червените дяволи" с 4:2 от Лестър, че отборът трябва да промени нещо.

"Такива мачове ни се случват от дълго време и не открихме какъв е проблемът. Трябва да разберем какво става и защо допускаме лесни голове, глупави голове. Знаехме предварително какво ни очаква тук. Знаехме, че феновете ще тласкат отбора си и ще ни оказват натиск.

Мисля, че трябва да станем по-зрели. Трябва да използваме по-добре нашия опит и да бъдем арогантни по добър начин. Трябва да вземем топката и да играем футбола си. Но сега трябва да разберем какво е ключът към загубата в тези игри. Мисля, че заслужавахме да загубим.

Трябва да намерим нещо, да променим нещо. Не знам дали това е отношението на нас, играчите, когато започваме мача - не знаем. Това е разочароващо, защото не можем да намерим обяснение за това. Трябва много бързо да разберем какво има, защото трябва да побеждаваме в тези мачове, ако искаме да спечелим титлата.

Трябва да наложим играта си, трябва да имаме правилното отношение и правилната тактика за този вид мачове. Това са моите мисли. Имаме време всички да помислям за това заедно и да открием проблема", каза Погба.

Легенда на Юнайтед: Ако Оле беше станал мениджър малко след Фъргюсън, вече щеше да е уволнен

Легенда на Юнайтед: Ако Оле беше станал мениджър малко след Фъргюсън, вече щеше да е уволнен

Гари Невил коментира случващото се на "Олд Трафорд"