Бившият ляв защитник на Манчестър Юнайтед - Патирс Евра, очаква Маркъс Рашфорд дълго време да остане сред резервите в тима, след като не успя да влезе в титулярния състав при успеха с 2:1 над Челси.

"Тен Хаг постави правилните играчи на терена, а феновете на Юнайтед няма да разберат, ако не ги избере отново тях за следващия мач. Бих разбрал, ако е контузия, но смятам, че ще е трудно на Рашфорд и Марсиал да се завърнат обратно сред титулярите. Гарначо направи страхотен мач, а Антони показва израстване. Не може да кажеш нищо негативно за двамата", обобщи Евра.

"Надявам се този отбор да остане, но тогава смятам, че ще е трудно на Рашфорд и Марсиал да се върнат към титулярите, тъй като по-младите играха наистина много добре", каза още французинът.

"Срещу Галатасарай се видяха някои добри неща. Всеки прави грешки и затова направихме равен. Срещу Нюкасъл обаче всичко беше непрофесионално. Видях неща, които не бива да се случват. Маркъс Рашфорд е крило. Помня, когато бях ляв бек, никога не питах крилото пред мен да се връща. Помня, че Райън Гигс, дори на 39 години на тренировка, никога не се отказваше да помага в защита. Няма как да се предадеш. Това са неща, които не приемам. Манчестър е индустриален град, а хората работят много и това очакват от футболистите. Трябва да работиш здраво и да не се криеш. Сега не го виждам това при Рашфорд и ме боли", каза още Евра.

Англичанинът има само два гола в 19 мача от всички надпревари за отбора си през сезона, а формата му е бурно критикувана от мнозина.

Ас на Манчестър Юнайтед се забърка в неприятности

Ас на Манчестър Юнайтед се забърка в неприятности

Ето подробности