Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Оле Гунар Солскяер е категоричен, че футболистите продължават да се наслаждават на това, което правят и сега е времето да се върнат на правилния път. Специалистът говори преди срещата между "червените дяволи" и Уотфорд утре от 17:00 часа.

"Играчите, щабът и хората от клуба, както и самият аз работим с една цел и тя е да подобряваме отбора и да постигаме по-добри резултати. Феновете продължават да подкрепят клуба в този труден период, както и в процеса на изграждане на този тим.

Винаги е разочароващо, когато загубиш мач, това увеличава напрежението, но ние комуникираме много отворено и честно. Сега само една среща има значение, но и всичко, което ще последва след нея. Всички сме освежени, последната седмица тренирахме добре и сме готови за утре.

Международните паузи са период за възстановяване на силите и да поработим над някои различни неща. Няколко играчи бяха освободени от националните си тимове и имаха възможност да тренират индивидуално, да се възстановят, а някои посетиха семействата си.

Искахме всички да се върнат освежени и готови. Имаме някои проблеми с контузии и болести - Пол погба ще е аут за известно време, както и Рафаел Варан. Други играчи ще са напълно готови за уикенда, а има и такива, които ще са на линия за мачовете в средата на седмицата", каза Солскяер.

Оле Гунар Солскяер привикал тарторите на Юнайтед

Оле Гунар Солскяер привикал тарторите на Юнайтед

Ето защо