Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер направи доста любопитно сравнение, касаещо Алексис Санчес, който в момента е най-добре платеният футболист на "Олд Трафорд", но представянето му на терена не е особено впечатляващо.

Наставникът сравни чилиеца с бутилка кетчуп, от която дълго време не излиза нищо, но внезапно това много бързо се променя.

Алексис Санчес: Аз съм в Манчестър Юнайтед с определена цел

Санчес: Аз съм в Манчестър Юнайтед с определена цел

"Солскяер не ми е говорил много за това какво трябва да правя на терена"

"Алексис е много добър играч. Талантлив, но, разбира се, че има толкова много неща, за които човек може да се хване. Видяхте срещу Фулъм, че когато получи възможност, е изключително остър, а и често печели топката, благодарение на енергията си. Ако беше успял да вкара гол, съм сигурен, че това щеше да му придаде увереност. Това е нужно, когато преминаваш през периоди, когато не играеш според стандартите си. Ние знаем, че разполагаме с един много, много добър играч.

Той е като бутилка кетчуп, от която дълго време не излиза нищо, но внезапно избликва голямо количество. Има още много години пред себе си. Сигурен съм, че ще видим най-доброто от него преди края на сезона", коментира Солскяер.

Алексис Санчес: Атмосферата при Моуриньо бе нездравословна

Алексис Санчес: Атмосферата при Моуриньо бе нездравословна

"Той е един от най-добрите треньори"