Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Оле Гунар Солскяер смята, че отборът е свършил добра работа на тренировъчното игрище през седмицата, за да коригира всички проблеми, които лъснаха по време на мача с Ливърпул, в който "червените дяволи" загубиха с катастрофалното 0:5.

"Добре съм. Защо да не бъда? Разбира се, седмицата бе трудна. Трябваше да се справим с резултата и представянето срещу Ливърпул, които знаем, че не бяха добри. Това е нещо, с което футболистите трябва да се справят. Чакаме следващият мач, когато ще се опитаме да се изправим срещу проблемите и да ги разрешим.

Димитър Бербатов: Няма да съм изненадан, ако вече търсят заместник на Солскяер

Димитър Бербатов: Няма да съм изненадан, ако вече търсят заместник на Солскяер

Той явно не е подходящ за това да води клуба, споделя българинът

Имахме добра седмица на тренировъчното игрище. Определено трябва да покажем характер и моята е работа е да вкарам играчите в точното състояние на духа. Аз съм отговорен за реакцията, резултата и представянето. Концентриран съм, както винаги.

Разбира се, това представяне не е приемливо, а ние трябва да разгледаме защо се получи така. Аз използвам тази аналогия - бяхме като замаян боксьор, пратен на земята още в първи рунд. Имахме шанс, получихме гол, след което се опитахме да оправим нещата, но бяхме прекалено открити срещу добър тим.

Пол Погба е наказан, но извън това целият състав е напълно готов, което е много странно. Всички са на разположение", каза Солскяер.

Манчестър Юнайтед не спира да кръжи около Маурисио Почетино

Манчестър Юнайтед не спира да кръжи около Маурисио Почетино

Специалистът бе фаворит номер едно за поста още след уволнението на Жозе Моуриньо през 2018 година