Прогнозата за приходите за Манчестър Юнайтед е в границата от 560 до 580 милиона паунда. За сравнение сумата в отчета към 30 юни 2019 г. беше рекордните 627 милиона.

Манчестърските грандове влизат в битка за Лаутаро Мартинес

Манчестърските грандове влизат в битка за Лаутаро Мартинес

Аржентинецът е желан и от Барселона

Заради неучастието си в Шампионската лига за юли, август и септември клубът отчете спад с 10 милиона паунда в приходите от телевизионни права спрямо същия период преди година. Отражение има и в заплатите на служителите, които се понижават с 6.8 милиона.

Въпреки това приходите на Юнайтед за тримесечието бележат ръст и достигат ниво от 134.4 милиона паунда. Увеличението е с 400 хиляди паунда, благодарение на скока в парите от спонсори и двата домакински мача повече в сравнение с година по-рано.

Едвин ван дер Сар остава в Аякс

Едвин ван дер Сар остава в Аякс

Изпълнителният директор подписа нов договор с клуба

Нетният дълг на "червените дяволи" расте от 137 на 384.5 милиона паунда предимно заради трансферите през лятото. Най-скъпата покупка за тима беше Хари Магуайър, който беше привлечен от Лестър за 80 милиона паунда.

Снимка 450439

Източник: Twitter

Наскоро проучване на CSM Sport & Entertainment показа, че Юнайтед е клубът с най-големи приходи от спонсори. Тимът получава по 269 милиона евро на година от 68 спонсорски договора.

Ромелу Лукаку: Оле Гунар Солскяер е спечелил моето вечно уважени

Ромелу Лукаку: Оле Гунар Солскяер е спечелил моето вечно уважени

"Той ме разбра, когато през март казах, че е време да си тръгна"