Английската легенда Майкъл Оуен коментира представянето на нападателя на Манчестър Юнайтед -  Маркъс Рашфорд след Мондиал 2022.

"Той трябва да се е върнал от Световното първенство с много увереност, защото свърши страхотна работа на Мондиала. Мисля, че всеки знае колко добър играч е той, но какъв срам беше да го гледам миналата година...

Гледайки го през всичките тези сезони, си помислихме: "Какъв играч е това!" И изведнъж неговата увереност, неговите способности сякаш се изпариха пред очите ни.

Изведнъж той се завърна и няма значение дали е имал проблеми извън терена, дали са психологически проблеми или контузии. Каквото и да е, не сме виждали истинския Маркъс Рашфорд. Но сега, ако продължи в същия дух до края на кариерата си, ще говорим за наистина талантлив играч. За един от най-добрите в света.

Манчестър Юнайтед ще потриват ръце. Той е допринесъл през годините, отбелязвайки двуцифрени резултати на моменти, но никога не е бил редовен голмайстор с над 20 гола. Но ако той продължи в същия дух, тогава те ще бъдат в играта за титлата", каза Оуен в интервю за "Premier League Productions".

В 14 мача след световното първенство в Катар Рашфорд има 16 гола във всички турнири - 12 гола и 4 асистенции.

Тен Хаг: Не очаквам Антони, Марсиал и Мактоминей да играят срещу Барселона

Тен Хаг: Не очаквам Антони, Марсиал и Мактоминей да играят срещу Барселона

"Но има още няколко дни"