Джейдън Санчо е бил изолиран от всички активности на първия отбор на Манчестър Юнайтед след конфликта с мениджъра Ерик тен Хаг.

Футболистът вече води подготовка с играчите от академията на клуба след като обвини Тен Хаг в лъжа за причината за отсъствието му от състава при загубата с 1:3 от Арсенал на 3 септември. Мениджърът заяви, че Санчо е оставен извън състава заради слабо представяне на тренировките, но в социалните мрежи крилото влезе в пряко противоречие с нидерландеца, отричайки думите му.

Отговорът на Ерик тен Хаг бе изключването на полузащитника от тренировките, но по-късно му е било забранено да използва всички съоръжения, които ползват играчите от първия тим, включително трапезарията на отбора.

23-годишният Санчо не е щастлив от ситуацията, но категорично отказва да се извини на мениджъра, за което го призовават и съотборниците му, а пропастта в отношенията между двамата вече става непреодолима, твърди английският вестник "Мирър", позовавайки се на свои източници от клуба.

"Има лесен начин проблемът да бъде разрешен и той е, ако Джейсън Санчо се извини. Някой трябва да отстъпи и това няма да бъде Ерик тен Хаг", казва източникът.

Клуб от Висшата лига на Англия готов да вземе низвергнатия Санчо

Клуб от Висшата лига на Англия готов да вземе низвергнатия Санчо

Бившият клуб на Санчо - Борусия Дортмунд, също не би отказал да си върне крилото, отново като преотстъпен

За последно Санчо игра за Манчестър Юнайтед при победата с 3:2 срещу Нотингам Форест на 26 август, когато се появи на терена като резерва.