Пол Погба най-вероятно ще напусне Манчестър Юнайтед през лятото. От лагера на "червените дяволи" твърдят, че няма да отстъпят от цената, на която го оценяват, а тя е около 150 милиона паунда. През миналото лято тази сума не доведе нито един преговарящ за откупуване на правата световния шампион с Франция.

Райола: Погба със сигурност не е собственост на Солскяер, а и той си има достатъчно грижи в момента...

Райола: Погба със сигурност не е собственост на Солскяер, а и той си има достатъчно грижи в момента...

"Аз съм свободен гражданин, който може да мисли и да изразява мнението си"

Реал (Мадрид), който е основен кандидат за подписа му, е готов да извади само 50 милиона паунда, твърди "Дейли Мейл". Пазарната цена на Погба значително падна, след като той направи втори пореден разочароващ сезон. 26-годишният французин е играл 71 минути от септември насам поради контузии. Погба има договор с Юнайтед до юни 2022 година, но клубът има опция за удължаването му с още една година.

На "Олд Трафорд" са приели, че е в техен интерес да се разделят с играча, който беше привлечен от Ювентус през 2016 година за рекордните тогава 105 милиона евро. Много малко клубове могат да си позволят да привлекат Погба, а още по-малко от тях са готови да приемат финансовите искания на Юнайтед. Счита се, че за да се стигне до трансфер, "червените дяволи" трябва да намалят претенциите си.