Суперзвездата на Манчестър Юнайтед - Кристиано Роналдо смята, че временния мениджър на тима Ралф Рангник трябва да получи повече време, за да реализира своите идеи.

"Невъзможно е без промяна в манталитета, смятам, че това е основното. Неприемливо е нашата нагласа да е да се борим за нещо по-малко от Топ 3 във Висшата лига. Смятам, че понякога, за да изградиш нещо добро, първо трябва да разрушиш нещо друго.

Така че защо не - нова година, нов живот и надежда, че Юнайтед може да постигне нивото, което феновете искат. Те го заслужават. Смятам, че сме способни да преобърнем нещата. Знам начина, но няма да го кажа тук, защото не смятам, че е правилно аз да го правя. Това, което мога да кажа е, че можем да се справим по-добре - всеки един от нас.

Юнайтед трябва да гледа към важните неща, така че трябва да променим нещата. Не искам да съм тук, за да се боря за шесто или седмо място. Тук съм, за да печеля и да се боря за големите неща.

Смятам, че сме способни да сме там, но не сме на най-доброто си ниво все още. Имаме дълъг път да се подобрим и аз вярвам, че можем да постигнем големи неща, ако променим мисленето си", каза Роналдо пред "Sky Sports".

Бербатов: Рангник няма опит, не знам дали ще се справи

Бербатов: Рангник няма опит, не знам дали ще се справи

Германецът беше назначен като наследник на Оле Гунар Солскяер през ноември