Звездата Кристиано Роналдо коментира изпадането си от групата на "червените дяволи" за гостуването срещу Челси от Висшата лига в събота вечерта.

Извадиха Кристиано Роналдо от групата на Манчестър Юнайтед

Извадиха Кристиано Роналдо от групата на Манчестър Юнайтед

За мача с Челси

"Както винаги съм правил през цялата си кариера, опитвам се да живея и играя с уважение към моите колеги, моите противници и моите треньори. Това не се е променило. Не съм се променил. Аз съм същият човек и същият професионалист, който бях през последните 20 години, играейки елитен футбол. Уважението винаги е играло много важна роля в моя процес на вземане на решения. Започнах много млад, примерите на по-възрастните и опитните винаги са били много важни за мен. По-късно винаги съм се опитвал да давам пример на младите, които израснаха във всички отбори, в които съм играл. Понякога важността на определен миг ни кара да дадем най-доброто. В момента просто чувствам, че трябва да продължа да работя здраво на базата в Карингтън, да подкрепям моите съотборници и да съм готов за всичко във всеки един мач. Поддаването на напрежението не е опция и никога не е било. Това е Манчестър Юнайтед и трябва да бъдем обединени. Скоро пак ще бъдем заедно", написа португалският национал в изявлението си в социалната мрежа Инстаграм.

Роналдо е отказал да влезе като резерва при поледата на Юнайтед с 2:0 над Тотнъм в сряда вечерта и това принуди мениджъра Ерик тен Хаг да го остави извън групата за гостуването на Челси в Лондон