Бразилският полузащитник Каземиро иска да остане в Манчестър Юнайтед и гарантира на привържениците на английския клуб, че продължава да има енергия и желание да играе за "червените дяволи". Той даде за пример Кевин Де Бройне, Мохамед Салах и Тиаго Силва, които са успешни във Висшата лига и след 30-ата си годишнина.

"Чувствам се много, много добре. Здрав съм и имам достатъчно енергия и желание", заяви 32-годишният бразилец в интервю за "Sky Sports".

"Хората все повече говорят за възрастта ми, но други вече са доказали обратното. Моят приятел Тиаго Силва е на 39 и игра цял сезон (за Челси - б.пр.). Дори футболисти на над 34 години печелеха 'Златната топка' през последните години.

"В Манчестър Сити имаме Кевин Де Бройне, а Мохамед Салах е пример в Ливърпул. Възрастта не е толкова голям фактор, колкото играта на съответния футболист. Аз лично се чувствам достатъчно добре тук. Манчестър Юнайтед ми дава това, което искам - да се наслаждавам на играта и на Висшата лига. Щастлив съм в този клуб", завърши той.

Тиаго Силва обясни как ще настъпи просперитета в Челси

Тиаго Силва обясни как ще настъпи просперитета в Челси

Той заяви, че не с его, а с отборен дух тимът ще става по-добър