Снощи Златан Ибрахимович се появи на терена като замени Антони Марсиал при победата на Манчестър Юнайтед с 4:1 над Нюкасъл. Преди само 7 месеца месеца шведът получи тежка контузия по време на мач от Лига Европа, която го извади извън строя, но той успя да се възстанови шокиращо бързо. 

Поредна бляскава пиеса в "Театъра на мечтите"

Поредна бляскава пиеса в "Театъра на мечтите"

Ибрахимович се завърна в игра за Юнайтед при победата над Нюкасъл с 4:1

"Лъвовете не се възстановяват като обикновените хора. Това вече е доказано, не са само празни думи.

Ако хората знаеха каква е контузията ми, те никога не биха повярвали в това. Разпространената версия бе, че съм скъсал кръстни връзки, но не бе само това. Имах и други проблеми с коляното, но предпочитах да ги запазя за себе си", коментира след мача Ибра.

Той не пропусна да благодари на всички, които са го подкрепяли през тези трудни месеци и посвети специален пост в социалните мрежи на феновете на отбора: "Благодаря на всички, които ме подкрепяха през тези месеци. Благодаря на семейството ми, на треньорите, на съотборниците ми, на Мино, ДариоФорт, Дахан, д-р Фу, д-р Волкер, на Манчестър Юнайтед и на най-невероятните фенове! Това не беше работа за сам човек и без вашата подкрепа, може би нямаше да играе футбол днес. Благодаря! Обичам ви!".