Ексцентричният нападател на ЛА Галакси - Златан Ибрахимович защити бившия си мениджър - Жозе Моуриньо. Според него критиките по адрес на португалския треньор на Манчестър Юнайтед са силно увеличени.

"Всички критикуват Моуриньо, но аз не мисля, че това е заради резултатите, а заради неговия характер, заради начина, по който прави нещата. Изпадал съм до известна степен в подобна ситуация. Ние сме самоуверени, вярваме в нещата, които правим, казваме определени неща. Това е нашият начин. Разбира се, че ни обвиняват за това. Получаваме повече критики, когато нещата не вървят добре, но когато всичко е наред и ние побеждаваме, удоволствието е по-голямо от това на останалите, които са дипломатични, мислят си, че са перфектни и не искат неприятности с медиите, които никога не ги атакуват".

"Ние обаче не сме такива. Ние вярваме в това, което правим, до самия край. Някои от критиките са на личностна основа, други са преувеличени, трети са заради това, което си, четвърти са от ревност. Моуриньо просто трябва да продължава да бъде себе си и да отстоява това, което е, и това, което прави. Аз съм точно същият, който съм бил винаги. Не съм се променял заради никого".

"Жозе върши работата си толкова добре, колкото му позволява отборът. Няма треньор, който да прави чудеса. Разбира се, резултатите говорят сами за себе си. Те в момента не са най-добрите. Това обаче е част от развитието на сезона. В Премиър лийг не е лесно и ако някой знае как се печели там, това е той. Както самият Моуриньо каза, той има повече титли, отколкото всички други мениджъри са спечелили общо", заяви Ибрахимович.

Магнатите, които пожелаха Манчестър Юнайтед

Магнатите, които пожелаха Манчестър Юнайтед

През годините няколко оферти бяха отхвърлени