Легендата на Манчестър Юнайтед - Гари Невил е категоричен пред "Скай Спортс", че времето за продажба на клуба е настъпило.

Снощи протестиращите привърженици на "червените дяволи" успяха да отложат дербито между любимия им клуб и Ливърпул.

Дерби №1 на Англия няма да се проведе заради сигурността на футболистите

Дерби №1 на Англия няма да се проведе заради сигурността на футболистите

Официално съобщение от Манчестър Юнайтед

"Всичко това е следствие на решението на собствениците от преди две седмици. Голяма част от феновете вече не им вярват, а други дори ги презират. Всички фенове трябва да се обединят и да застанат зад това, което тези на Юнайтед направиха в неделя, защото бъдещето на футбола в Англия е застрашено.

Не бива да забравяме какво се случи преди две седмици. Те опитаха да се изолират в затворен турнир, което щеше да бъде огромен удар по всеки друг клуб в страната. Тези клубове искаха да вземат всичките пари и да разрушат пирамидата на изкачване и изпадане. Това е непростимо.

Не можеш да накараш някой да продаде футболен клуб насила, а и Глейзър са показвали в миналото, че са упорити. Понякога обаче идва момент, в който можеш да изкараш цяло състояние от продажба. Може би следващите собственици няма да се справят по-добре с управлението на Юнайтед, но продажбата в момента е най-правилното нещо", каза още Невил.

Рой Кийн: Това е само началото от феновете на Манчестър Юнайтед, гарантирам ви

Рой Кийн: Това е само началото от феновете на Манчестър Юнайтед, гарантирам ви

"Правят това, защото обичат клуба"