Халфът на Манчестър Юнайтед Кристиан Ериксен коментира раздялата на клуба с Кристиано Роналдо. Датчанинът увери, че всички играчи на "червените дяволи" са тъжни, че португалецът вече не е част от отбора, но футболът продължава и много скоро хората ще забравят мисълта за това каква е била ситуацията докато Роналдо все още бе в състава.

"Първо, ние сме тъжни, че Роналдо вече не е част от отбора. Неговите постижения, наследство и името, което направи във всеки един от клубове, в които игра, са специални. За мен беше много хубаво да имам щастието да играя с него. Футболът обаче продължава. Чувството е такова, че след следващия мач хората ще забравят какво е било преди.

Рашфорд се върна много уверен. Той е в добра форма, която пренесе и в Юнайтед. Вчера той игра много добре. За щастие, аз още не съм бил на терена в такъв мач, в който да е играл лошо. Изглежда бърз и уверен и можете да видите това, когато тръгне напред. Може да го усетите на стадиона. Трябва да продължи така", коментира Ериксен.

Бруно Фернандеш: Тъжни сме, че Роналдо вече не е при нас

Бруно Фернандеш: Тъжни сме, че Роналдо вече не е при нас

Приносът му за този отбор е много голям