Манчестър Юнайтед гледа само към бъдещето и клубът се е отърсил бързо от раздялата с португалската футболна звезда Кристиано Роналдо през миналия месец, категоричен е мениджърът на англичаните Ерик тен Хаг в интервю за клубния уебсайт.

Запитан как се справя с нарасналото напрежение след интервюто на Роналдо, Тен Хаг отговори: "Той вече не е тук и тази история е в миналото. Ние гледаме напред - към бъдещето".

Юнайтед прекрати договора на Роналдо след интервю за журналиста Пиърс Морган, в което португалецът критикува клубното ръководство, Тен Хаг и бившия мениджър Ралф Рангник.

Следващият мач на "червените дяволи" е срещу Бърнли на 21 декември за Купата на Лигата, а шест дни по-късно Юнайтед приема Нотингам Форест за първенството. Тен Хаг е убеден, че отборът му ще бъде свеж и няма да има пренатоварване от Световното първенство.

"Имаме план и играчите са добре запознати с него. Всеки знае, че след като отпадне от Световното първенство, веднага трябва да се завърне в отбора, тъй като първенството започва скоро. Футболистите са готови за това, защото са свикнали", добави Тен Хаг.

Роналдо тотално отсвири заповедите на Фернандо Сантош

Роналдо тотално отсвири заповедите на Фернандо Сантош

Тренира както сметне за добре