Нидерландският мениджър на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг възнегодува остро срещу трансферната политика на "червените дяволи" преди пристигането му на "Олд Трафорд".

В интервю за "Voetbal International" той изтъкна, че е трябвало да прави чудеса и големи промени, така че отборът да тръгне напред.

Тен Хаг впечатлен от Рашфорд

Тен Хаг впечатлен от Рашфорд

Хвали го

"Към Манчестър Юнайтед никой не изпитваше страх през изминалия сезон. Нямаше дух. Видях отбор, в който липсваше динамика. Менталната издръжливост беше лабилна. Видях го като човек отвън и си го потвърдих през първите няколко седмици в тима. Разгледах традициите на Ман Юнайтед... Как в миналото бяха толкова добри", каза Тен Хаг.

"През последните няколко години клубът закупи много футболисти, които не бяха на нужното ниво. Повечето от покупките бяха средняшки. За Юнайтед средното ниво не е достатъчно. Фланелката на Манчестър Юнайтед тежи повече. Трябват футболисти с характер, които могат да играят под огромно напрежение. Затова взимането на Каземиро беше толкова важно за нас. Заедно с Рафаел Варан имаме двама футболисти, които могат да печелят титли", продължи Тен Хаг.

"Маласия, Мартинес, Каземиро, Антони, всички те са бойци, докато Кристиан Ериксен е много добър технически, победител е и има страхотен характер. Искаме най-добрите сред най-добрите. Всеки футболист, който взимаме в Ман Юнайтед, трябва да е на най-високо ниво", каза още мениджърът на клуба, спечелил най-много национални титли по футбол в Англия.