Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг все пак вярва, че има бъдеще начело на отбора и че ще получи възможност да представи визията си на новия инвеститор.

Сър Джим Ратклиф скоро ще придобие 25% от клуба за 1,25 милиарда паунда и се очаква да бъде ключовата фигура по отношение на развитието на отбора.

Бербатов: Срамно е Юнайтед да се класира зад отбори като Копенхаген и Галатасарай

Бербатов: Срамно е Юнайтед да се класира зад отбори като Копенхаген и Галатасарай

"Има надежда за отбора"

Вчера се появиха информации, че той дори вече е разговарял с бившия бос на Челси Греъм Потър, който веднага бе обявен за потенциален наследник на Тен Хаг.

Тен Хаг е под сериозно напрежение след отпадането от евротурнирите и колебанията в първенството, като ново поражение сега от големия съперник Ливърпул, може да се окаже фатално за него.

Той обаче се надява, че ще може да се срещне с Ратклиф и най-малкото с Дейв Брейлсфорд, който се очаква да бъде спортният му директор и да разкрие вижданията си за бъдещето на клуба, показвайки планове за сериозни промени след края на сезона.

Все пак нидерландецът е наясно, че резултатите трябва да се подобрят, за да има още по-добри шансове да запази позицията си, като на този етап се счита, че мястото му не е застрашено.

Появи се нов кандидат за поста на Тен Хаг

Появи се нов кандидат за поста на Тен Хаг

Греъм Потър може да замени нидерландеца в Манчестър Юнайтед