Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг засипа с похвали тима на Севиля, който е съперник на англичаните в Лига Европа.

"Севиля заслужава репутацията, която има в Европа. Имат голяма история в турнирите и трябва да бъдем внимателни. Нужно е да сме близо до перфектни. Ако не го направим, ще имаме проблеми. Или ще бъдем концентрирани, или Севиля ще ни накаже", каза нидерландецът.

"Искаме да играем динамично, за да изненадаме Севиля. Да се защитаваме е отговорност на всички, както и да атакуваме. Ще работим като колектив, защото има още накъде да се подобряваме", каза още мениджърът.

"Рашфорд ще отсъства няколко седмици, не мога да ви дам повече детайли. Гарначо няма да е готов навреме за мача, а Шоу ще се върне скоро, но не сега", съобщи той.

"Мисля, че Ериксен се разбира добре с Каземиро и Бруно Фернандеш. Допълват се добре, а Кристиан може да бъде решаващ, като създава изненада от задна позиция. В първенството вече има седем или осем асистенции. Той е основен футболист", оцени го Тен Хаг.

"Най-добрите ни мачове напоследък са с Марсиал в състава. Готов е да бъде титуляр утре срещу Севиля. Не искам да го защитавам, но статистиките ми дават право. Неговият принос е неоспорим", каза още треньорът.

"Забицер върши чудесна работа в последно време. Адаптира се чудесно в отбора, в града и във Висшата лига. Доволен съм от ролята му", разкри мениджърът.

"Очаквам повече от Антони, но той е млад и статистиките му не са лоши. Да не забравяме, че отбеляза важни голови срещу Бетис и Барселона в Лига Европа. Знам, че може да го направи и в първенството, въпрос на време е. Не се притеснявам", завърши Ерик тен Хаг.

Лоши новини за Ерик тен Хаг

Лоши новини за Ерик тен Хаг

Маркъс Рашфорд пропуска няколко мача за Юнайтед