Бившият нападател на Манчестър Юнайтед - Димитър Бербатов даде интервю пред goal.com, като сред темите, по които той говори, бяха целите на отбора, търсенето на нов нападател и раздялата с Кристиано Роналдо.

"Според мен Юнайтед трябва да се борят за върха, както беше в миналото. Мисля, че им трябва централен нападател. Някой, който да носи голове. Купуваш си централен нападател и казваш, че това е човекът, който ще носи по 25 гола. Нуждаят се от такъв играч. Трябва да потърсят класен голмайстор. Головата статистика на Хари Кейн е безспорна. Той е сред най-добрите от своето поколение в това как вкарва, играе и вижда играта. Невероятен е, но единственото, което ме притеснява, че той е почти на 30 години и няма да става по-млад. Според мен това е голямо притеснение за този, който иска да го привлече.

Смятам, че той ще остане при "шпорите", защото заветът му там е твърде голям. Той е техният голмайстор номер 1 за всички времена, какъвто е и за Англия. Също така им е и капитан. Когато споменеш Тотнъм, първо се сещам за Хари Кейн. Така че неговото наследство е твърде голямо, за да го опетни. Ако отиде в друг клуб, не мисля, че ще има човек, свързан със Спърс, който ще бъде доволен. Всички ще са ядосани. Нуждаеш се от някой, който ще бележи попадения. Някой, който ще бъде на подходящата възраст, за да може да се развива и да става все по-добър и по-добър. За да можеш да го използваш години наред. Според мен такъв е Виктор Осимен. Той има невероятен сезон и прави страхотни неща. Така че е от типа играчи, които бих искал да видя в Юнайтед".

Маркъс Рашфорд и Люк Шоу са на линия за мача със Севиля

Маркъс Рашфорд и Люк Шоу са на линия за мача със Севиля

Те са възстановени от контузии