Бившият национал Димитър Бербатов смята, че нападателят на Манчестър Юнайтед - Маркъс Рашфорд трябва да потърси помощ от опитните си съотборници Кристиано Роналдо и Единсон Кавани, за да се справи с лошата форма, в която се намира в последно време.

"Следя отблизо изявите на Макръс Рашфорд и в последно време изглежда нещо се случва с него. Езикът на тялото му не е този на един уверен играч. Играта му не е най-добрата в момента. Той може много повече. Има нещо, което се случва, и в клуба трябва да разберат какво е то.

Когато аз съм получавал критики, това понякога ми е влияело, друг път - не. Трябваше да работя и да живея с това, но никога не съм искал да се променям, нито някой от моите треньори е искал от мен да променям начина си на игра, защото знаех как виждам играта и как искам да играя. Поглеждайки назад, много се гордея от начина, по който го правех. Съдейки по реакциите, сега ни липсват такива играчи, които имаха различен подход и виждаха играта като нас. Невинаги става въпрос за това да тичаш като луд, а да тичаш умно. Всички велики играчи знаят това.

Тотнъм и Ман Юнайтед преговарят за Джеси Линград

Тотнъм и Ман Юнайтед преговарят за Джеси Линград

Договорът на полузащитника е до лятото

Важно е мениджърът, щабът и съотборниците да дадат на Рашфорд този малък тласък, от който има нужда. В клуба има невероятни хора. Той трябва да говори с Кристиано и да го помоли за съвет. Аз не говорих с никого от съотборниците си, когато бях в лош период. Бях срамежлив и приемах нещата доста лично. Това беше моя грешка.

Ако има някой в отбора, който има достатъчно опит и е икона в света на футбола, какъвто е Роналдо, тогава ходи при него и го помоли за съвет. Сигурен съм, че той ще отдели време и ще даде мъдри съвети.

Единсон Кавани също бележи във всеки отбор, в който отиде. Трябва да говори и с него. Не бъди като мен, говори със съотборниците си, защото този цикъл с лошата форма може да продължи безкрайно", споделя Бербатов.

Бунтът в Ман Юнайтед продължава: Разкриха кои играчи искат да напуснат

Бунтът в Ман Юнайтед продължава: Разкриха кои играчи искат да напуснат

Повечето от тях недоволстват от временния мениджър Ралф Рангник