Димитър Бербатов заяви, че бившият му клуб Манчестър Юнайтед има шансове за титлата на английската Висша лига този сезон. Причина за надеждите на българина е силната селекция, която "червените дяволи" правят това лято.

"Манчестър Юнайтед е в добра позиция да се бори за титлата, особено след новите попълнения, които привлече това лято. Много съм щастлив, че взеха Рафаел Варан от Реал Мадрид. Той е световен шампион, победител в Шампионската лига, има манталитет на победител и е играл с най-добрите през годините. Очаквам с нетърпение да видя как ще се адаптира и как ще си партнира с Хари Магуайър.

Джейдън Санчо вече е добър приятел с английските национали в отбора на Юнайтед, което е прекрасно, когато отиваш в нов отбор. Надявам се, че това ще му помогне да свикне по-бързо. Знаем за качествата му, но има възможности за него да се развива и да се надяваме, че в Юнайтед той ще разгърне потенциала си.

Отборът на Юнайтед е в добро състояние. Вече изхарчиха доста пари и не виждам как ще похарчат повече. Вероятно може да подсилят позицията на десен краен защитник. Аарън Уан-Бисака със сигурност е първи избор, но бих искал да видя солидна резерва, която да го притиска. Освен това мисля, че са завършени като отбор", каза Бербатов.

Манчестър Юнайтед се навърта около Антоан Гризман

Манчестър Юнайтед се навърта около Антоан Гризман

Барселона може да се раздели с французина при добра оферта