Матиас Погба намекна, че Реал (Мадрид) все още може да подпише с полузащитника на Манчестър Юнайтед Пол Погба преди края на трансферния прозорец.

Самият 28-годишен брат на Пол направи преход към испанския футбол, след като се присъедини към Манчего от Терсера Дивисион, и говори пред "Ел Чирингито" за шансовете брат му също да се озове в Испания.

Матиас се изказа ласкаво за наставника на Реал Зинедин Зидан. "Зидан е един от най-великите и според мен, ако клубът му даде това, което иска, той няма да има проблем да отиде там, но ако Реал не му го даде, той ще изпита затруднения. Брат ми e липсващият футболист в полузащитата, от който се нуждае Зидан".

Въпреки това, според него трансфер е възможен, макар и не за колосалните суми, за които се споменава в медийното пространство. "Разбира се, че Флорентино Перес може да го купи, няма нищо невъзможно в живота", каза Погба. "Не мисля, че той струва 200 млн., но пазарът в модерния футбол е такъв - Манчестър ще иска много пари за него, но не 200 млн. Ситуацията е деликатна, но играчът има своите лични цели. Ако не може да останеш и да играеш в клуба, в който си, може да останеш и с теб е свършено", продължи той.

Солскяер: Алексис има бъдеще в нашия отбор

Солскяер: Алексис има бъдеще в нашия отбор

"Притежава отлични качества"