Бившият капитан на Манчестър Юнайтед - Гари Невил сравни мениджъра на Манчестър Сити Пеп Гуардиола с легендата на "червените дяволи" Алекс Фъргюсън.

"Джосеп Гуардиола има същия манталитет като сър Алекс Фъргюсън и Кени Далглиш. Те са страхотни треньори и личности, които понякога могат да бъдат дръзки. Понякога им е трудно, когато нещата не вървят точно както искат и биват критикувани.

Казах в четвъртък, когато коментирах Ман Сити - Тотнъм (4:2), че мисля, че понякога тези страхотни мениджъри се отегчават да печелят по един и същи начин. Те обичат да опитват различни неща, за да се докажат отново, което означава промяна на визията им за играта.

Виждал съм го в сър Алекс Фъргюсън и други. Това идва от добри намерения, но те могат да бъдат трудни, могат да бъдат раздразнителни. Ето какво мисля, че се случва с Пеп в момента.

Той знае, че вторият полусезон ще бъде труден. Наистина мисля, че Сити има нужда от последователност. Арсенал има седем играчи, които са играли във всеки мач, докато Сити има четирима защитници, които се променят всяка седмица.

Понякога е свързано с контузия, но има и много други неща, които се случват. Те са в истинска надпревара за титлата. И преди са участвали в тях и са постигали успехи, но сега са много назад. Те могат да изостанат с осем точки, ако Арсенал победи, но все пак трябва да играят два пъти срещу тях.

Казвам, че Арсенал няма да спечели Висшата лига, защото не са я печелили от 20 години и повечето от тези играчи не знаят какво е това. Те трябва да докажат, че могат да преминат през втората половина на сезона, че могат да спечелят лигата", каза Неивл в своя подкаст.

Пет звезди на Манчестър Сити вдигнаха ръце от Гуардиола, напускат "гражданите" през лятото

Пет звезди на Манчестър Сити вдигнаха ръце от Гуардиола, напускат "гражданите" през лятото

Това гласят последните информации от Острова