Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов коментира ситуацията при "червените дяволи". Той обърна внимание внимание на капитана Хари Магуайър, който доста често е критикуван за извите си.

Димитър Бербатов каза на Манчестър Юнайтед как да реши мениджърската си криза

Димитър Бербатов каза на Манчестър Юнайтед как да реши мениджърската си криза

"Карик да стои до края на сезона, а след това да дойде Почетино"

"Когато си капитан на отбора и правиш грешки, ще бъдеш поставен под напрежение. Дори да не правиш грешки, отново ще си под напрежение. Това е Манчестър Юнайтед и през цялото време трябва да си на ниво. Сам трябва да бъдеш под напрежение, като търсиш грешките си, опитваш се да ги коригираш и повече да не ги допускаш", написа Бербатов в рубриката си за известна букмейкърска къща.

"В същото време Магуайър борави много добре с топка в крака. Всеки има лоши мачове по време на кариерата си. Няма как да избягаш от това. Има добър отбор в съблекалнята, футболистите са един зад друг. Искам да видя повече отговорност на терена. Ако някой не се справя добре, да му се каже. Казва се, защото всеки иска отборът му да играе добре. В миналото сме давали всичко от себе си за победата. Крещиш на съотборниците си, ако трябва се биеш с тях. Всичко това остава на терена, защото се преследва победата", каза още Бербо.